23948sdkhjf

Danmarks største landinspektørfirma opruster

LE34 fusionerer med HOS Landinspektørerne i Aarhus og Hadsten.
Gennem de seneste 10 år har det største danske landinspektørfirma, LE34, tiltrukket stadig flere jyske kunder.

Og nu skal en fusion med HOS Landinspektørerne i Aarhus og Hadsten skabe yderligere vækst.

Med udsigt til markant vækst i Jylland med bl.a. nye hospitaler, letbaner, havneudbygninger, vejprojekter og andre infrastrukturopgaver, sker fusionen på et perfekt tidspunkt.

Flytter ind på Ryhavevej
- Fusionen giver os samlet set et endnu stærkere lokalt udgangspunkt i Jylland. De 11 nye kolleger vil tilføre vigtige kompetencer og erfaringer, siger landinspektør og partner Jens T. B. Madsen, LE34, som har afdelinger i Aarhus og Randers.

- Da vi for 10 år siden åbnede vores første jyske afdeling her i Aarhus skete det ved en fusion med et landinspektørfirma på Ryhavevej, hvor vi stadig har kontorer. Her flytter medarbejdere fra HOS Landinspektørerne i Aarhus nu også ind.

Bedre muligheder for sparring
Efter fusionen vil LE34’s tre jyske afdelinger have 30 medarbejdere, som tilsammen dækker et bredt spektrum af kompetencer.

Jens T. B. Madsen ser fusionen som en naturlig følge af samfundsudviklingen. En veldrevet landinspektørvirksomhed skal være gearet til fremtidens udfordringer.

- Medarbejderne i de enkelte afdelinger får med fusionen bedre muligheder for intern faglig sparring, og det vil være til gavn for kunderne. Som en del af LE34 kan vi påtage os større og mere specialiserede opgaver, påpeger Ove Kristensen, landinspektør og medejer af HOS Landinspektørerne, der grundlagdes for 78 år siden.

Klart en fordel
Ove Kristensen ser ligeledes frem til at arbejde med LE34’s moderne it-platform – både administrativt og produktionsmæssigt.

- Set fra Hadsten og Favrskov Kommune er fusionen en klar fordel. Kunderne vil som i de forløbne 37 år blive betjent fra Hadsten samtidig med, at vi kan trække på vores mange nye kolleger med andre specialer i Aarhus, Randers og resten af Danmark, siger landinspektør og medejer Sten Bo Andersen, HOS Landinspektørerne.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094