23948sdkhjf

Fem teams skal byde på Carlsberg Experience Centre

Ud af 64 konsortier har Carlsberg nu sat navn på de fem, der får mulighed for at komme med forslag til omdannelsen af det 8.000 m² store Ny Carlsberg Bryghus.
Wilkinson Eyre Architects (UK), Ralph Applebaum Associates (UK), Imagination (UK), BIG (DK) og DAY (NL).

Disse fem virksomheder står i spidsen for de teams, der skal gøre et nyt Carlsberg Experience Centre til en top 5-attraktion i København.

Konkurrencen blev udskrevet i april måned, og 64 internationale konsortier, bestående af 240 virksomheder fra 20 lande, deltog i prækvalifikationen.

- Carlsberg er kendt i hele verden, og det er opmuntrende, at så mange af verdens førende arkitekt- og design-virksomheder har ønsket at give deres bud på Carlsberg Experience Centre. J.C. Jacobsen var visionær og banebrydende – og det skal centret her også være, men selvfølgelig med respekt for den værdi og klasse, der emmer fra Carlsbergs enestående arkitektur og monumenter, siger adm. direktør Jørgen Buhl Rasmussen i en pressemeddelelse.

Vinderen af konkurrencen ventes offentliggjort i marts 2012.

De fem teams:
• Wilkinson Eyre Architects (UK), MET Studio (UK), Tinker (NL), Hypsos (UK) og Circus (UK).

• Day Creative Business Partners (NL), Ijsfontein (NL) og Elastik Architecture (NL).

• Imagination (UK), Effekt (DK), Uiwe (DK), Loop (DK) og Niras (DK).

• BIG (DK), Atelier Brückner (DE), E-Types (DK) og Davis Langdon (UK).

• Ralph Appelbaum Associates (UK), PLH Architects (DK), SYPartners (US), Scandinavian Branding (DK), The Visitor Attraction Company (UK) og Arup (UK).
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078