23948sdkhjf

Lokal messe hitter i Aarhus

Små, lokale messer pibler frem og har succes med at tiltrække besøgende. ”Aarhus Messen” er et eksempel på en lokal idé, der har udviklet sig til et tilløbsstykke i vvs-branchen.
Over 900 besøgende ventes at passere gennem dørene til “Aarhus Messen” i Aarhus den 15. september, og dermed sætter den lokale VVS-messe et solidt fodaftryk i branchen.

Det var Jesper Madsen fra Brødrene Dahl i Aarhus, der for syv år siden fik ideen til en lokal Aarhus-messe for VVS’ere, installatører og entreprenører.

I dag har messen fundet fodfæste i branchen og hedder i folkemunde “Aarhus Messen”. 62 leverandører er tilmeldt dette års messe, som både byder på et indblik i de bedste produkter og nyheder og giver rig mulighed for at blive opdateret på de nyeste tendenser samt få gode råd om, hvordan man bedst ruster forretningen til fremtiden:

- Vores gæster kan forvente at møde leverandørerne i øjenhøjde og få en god snak om VVS-faget og de trends, der er oppe i tiden. Vi er en lille messe, hvor det ikke kun handler om produkter, men også i høj grad om faglig rådgivning og om at skabe relationer i branchen, siger Jesper Madsen.

På messen kan de besøgende også deltage i forskellige temamøder, hvor der i år sættes fokus på klima/solvarme, regnvand og tilskudsordninger. Temamøderne går i dybden med de tre tendenser og giver deltagerne mulighed for spørgsmål og dialog med eksperter.

Udover det faglige indhold byder messen også på grillmad og konkurrencer.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094