23948sdkhjf

Det sker: Grønnere byggeri i vintermånederne

Med en temadag den 16. september sætter Altiflex fokus på emnet vinterbyggeriet og den grønne byggeproces.
Det skal være både billigere og bedre for CO2-regnskabet at bygge om vinteren, mener firmaet Altiflex, der sælger og udlejer interimsaflukning ved hjælp af regulerbare moduler.

Den 16. september inviterer firmaet derfor byggebranchen til temadag i Hvidovre, hvor en række virksomheder, der udlejer eller sælger udstyr til vinterbyggeri, vil demonstrere deres nyeste løsninger.

Dagen vil desuden byde på korte foredrag fra eksperter inden for området samt individuel rådgivning.

Traditionelle løsninger kan være dyre
I forbindelse med et vinterbyggeri er der flere faktorer, der skal tages med i overvejelserne. Det kan fx være ekstra krævende at skulle holde regn og kulde ude af byggeprojektet.

Løsningen har traditionelt omfattet plastikafdækninger, men et tyndt lag plastik er hverken særligt isolerende eller holdbart. Derfor kan det hurtigt blive en bekostelig affære at afise eller opvarme en ufærdig bygning for at udtørre betonen, når varmen suser direkte ud igennem afdækningerne.

For at opretholde byggeaktiviteten er der årstidsbestemte krav til byggepladsens forhold. Der skal fx afskærmes, facadeåbninger skal lukkes, og materialer skal beskyttes mod frost og nedbør.

- Denne temadag giver mulighed for at tilegne sig viden og få inspiration til at spare penge i vinterperioden, fortæller direktør Lasse Ramskov.

- Derfor har vi også inviteret en række firmaer der udlejer eller sælger udstyr til vinterbyggeri, blandt andre Cramo, Paschal, WR Damp, Haucon og Mascot. Altiflex vil på dagen benytte lejligheden til at vise vores forskellige løsninger, herunder vores nye sikkerhedsrækværk og støvvægge, fortsætter han.

Altiflex’ temadag finder sted fredag d. 16. september, kl. 12-17 på Nordholmen 10-12 i Hvidovre. Arrangementet er gratis, men af hensyn til kokken kræves tilmelding til dagen. Læs mere på www.altiflex.dk
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078