23948sdkhjf

Totalrådgiverne til Faxe Sundhedscenter er fundet

Faxe Kommune og Region Sjælland har netop udpeget de firmaer, der skal stå for rådgivningen i forbindelse med byggeriet af det 6.000 m² store Faxe Sundhedscenter.
Lyngkilde Rådgivende ingeniører FRI, Site Arkitekter og Brunsgaard + Laursen Arkitektfirma er blevet valgt som totalrådgivere til byggeriet af Faxe Sundhedscenter.

Det nye sundhedscenter etableres i de bygninger, der tidligere husede dele af Fakse Sygehus, og det ca. 6.000 m² store byggeri bliver fremover et regionalt sundhedstilbud for behandling og sundhedsfremmende aktiviteter.

I konkurrencen skulle de indbudte teams synliggøre deres visioner for et moderne sundhedscenter og beskrive, hvordan centeret kan forankres i borgernes bevidsthed som en ’by i byen’.

Partner Bo Jeppesen fra Site Arkitekter oplyser, at første fase går i gang inden længe. Her skal rådgiverne blandt andet se på muligheden for at skabe rammer for tværgående samarbejde blandt de fagprofessionelle. Endvidere skal der med ny teknologi etableres god kommunikation til andre sundhedsaktører uden for sundhedscenteret.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11