23948sdkhjf

Ny stor ordre til Adserballe & Knudsen

Entreprenøren har netop indledt en 20.000 m² stor tagrenovering i Herlev. Entreprisen lyder på 47 mio. kroner.
Boligforeningen 3B’s afdeling Højstensgård i Herlev er gået i gang med en renovering af 20.000 m² tag på afdelingens 40 boligblokke.

Det nye tag udføres i totalentreprise af Adserballe & Knudsen, som vandt opgaven i licitation og er startet på arbejdet i august.

De 40 boligblokke er opført i 1958 og omfatter i alt 332 to-plans rækkehuse og 48 lejligheder.

- Tagrenoveringen udgør 20.000 m² og er beregnet til at tage 15-16 måneder. Tagrenovering er en kerneopgave for Adserballe & Knudsen, hvor vi kan spille på alle vores fagområder, tømrer, blik, maler og murer samt vores forretningsområde med byggeledelse og kvalitetsstyring, siger projektchef Niels Laursen.

Fra 75 til 400 mm. isolering
Boligforeningen har sammen med projektets arkitekt, Bornebusch Tegnestue, valgt at anvende full size stålplader, der dækker taget fra tagryg til tagrende.

Arbejdet udføres primært udefra og er tilrettelagt i en rullende plan. Fra nedrivning til nyt tag går der 5-7 uger pr. blok afhængigt af størrelsen på den enkelte boligblok. Arbejdet omfatter desuden udskiftning af loftet i badeværelserne samt installation af mekanisk udluftning.

- Vi fjerner de gamle eternitplader og den gamle isolering, der, som det var normalt på den tid, kun er 75 mm. tyk. Vi øger herefter isoleringen til 400 mm. og skal derfor forhøje tagkonstruktionen og slutter af med at lægge nye tagplader overalt. Desuden river vi de eksisterende skalmurede gavle ned og genopfører dem med ny 190 mm. isolering, forklarer Niels Laursen.

Adserballe & Knudsen har 10-12 tømrere, murere og blikkenslagere 100 % på opgaven foruden to funktionærer. Dertil kommer noget malerarbejde. Projektet løber frem til december 2012.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093