23948sdkhjf

H.J. Huse afleverer nyt fritids- og kulturhus

Et nyt kultur- og fritidshus på 400 m² i to plan står nu klar i Stillinge til foreninger og borgere i alle aldre.
Den 22. september indvier formanden for Kultur- og Fritidsudvalget i Slagelse Kommune, Ebbe Jens Ahlgren, det nye kultur- og fritidshus i Stillinge.

Forud er gået ca. syv måneders byggearbejde, der blev indledt med første spadestik tilbage i marts måned.

Det er det lokale byggefirma, H.J. Huse, der har stået for projektering og opførelse. Foran fire andre entreprenører vandt firmaet konkurrencen om, hvem der kan bygge størst og billigst for ca. 4 mio. kroner.

Et stort aktiv for lokalområdet
Kultur- og fritidshuset, der er døbt ”Huset”, favner bredt og skal kunne bruges af alle foreninger og institutioner i Stillinge og Hejninge Sogn. Huset skal derfor bl.a. bruges til alt lige fra møder, generalforsamlinger, aften- og ungdomsskole til pensionist- og ungdomsklub og ikke mindst socialt samvær.

- Huset giver borgerne mulighed for at dyrke deres fritidsinteresser i rigtig gode rammer. Takket være Lokalrådet og deres store arbejde og ikke mindst idéer bag Huset, vil rigtig mange borgere få gode timer i Huset, som inden længe vil være fyldt med aktiviteter. Også lokale borgere, foreninger og ildsjæle er kommet med input til projektet. Det er ikke alle ideer og ønsker, som kunne realiseres, men jeg er sikker på, at Huset vil blive et stort aktiv for lokalområdet, siger Ebbe Jens Ahlgren.

Ud over fritidsaktiviteter vil Huset også kunne lægge vægge til kunstudstillinger, kultur- og musikarrangementer. Det vil næsten kun være fantasien, som sætter grænser for, hvad de 400 m² skal bruges til.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078