23948sdkhjf

Milliardprojekt klar til udbud

Det Nye Universitetshospital udbyder fra årsskiftet i alt 11 byggeetaper i storentrepriser samt en række anlægs- og ombygningsopgaver i det eksisterende hospital i Skejby.
Lige nu fører man dialog med bydere på den første entreprise, der skal være klar før byggeriet kan gå i gang; nemlig de store byggepladsers fælles faciliteter, som blandet andet omfatter skurby, vagt, sikring, byggepladsindretning, -logistik og -service samt renovering.

Forud for udbuddet af de øvrige entrepriser afholder bygherreorganisationen for Det Nye Universitetshospital (DNU) et informationsmøde for entreprenører og byggevirksomheder. Det finder sted tirsdag den 4. oktober.

- Byggeriet af DNU er helt unikt for danske forhold på mange måder; ikke mindst i størrelse og i varighed for byggefasen. Så vi ser meget frem til at præsentere opgaven for markedet, siger byggechef Hans Haaning.

Byggeriet i tal
Det samlede byggeri for de kommende udbud er ca. 220.000 m² nybyggeri og ca. 40.000 m² ombygning af eksisterende arealer. Landskabs- og infrastrukturarbejder omfatter 630.000 m² grundarealer og der skal udgraves og indbygges over 800.000 m³ jord.

Selve byggepladsen vil dækker et areal på omkring 100 hektar. Der etableres et næsten 5 km langt hegn omkring byggepladserne. Forventningen er, at der, når byggeaktiviteten er højest, vil være op til 40 entreprenører og 1.200 håndværkere i gang på pladserne samtidig.

Om informationsmødet
Mødet afholdes tirsdag den 4. oktober i Auditorierne på Aarhus Universitetshospital, Brendstrupgårdsvej 100, Skejby, 8200 Aarhus N. Her vil potentielle og interesserede bydere dels kunne orientere sig om de kommende udbud med hensyn til både bygherres krav, tidsplan, omfang og proces for udbuddene.

Sundhedsdirektør Ole Thomsen vil byde velkommen og fortælle om Region Midtjyllands andre store hospitalsbyggerier finansieret af Kvalitetsfonden. Fra bygherreside fortæller projektdirektør Frank Skriver Mikkelsen om Danmarks største hospitalsbyggeri, mens cheflæge Claus Thomsen fra Aarhus Universitetshospital vil fortælle om den særlige aktivitet, som hospitalsbyen bygges til.

Fra Rådgivergruppen DNU I/S vil faglig chef Svend G. Hvid give et indblik i udbygningsprincipperne i projektet samt fremlægge den gennemførelsesplan, der ligger til grund for de kommende udbud. Udbuds- og risikostyringskoordinator Birgitte Møller gennemgår entrepriseoversigten og de principper, som er valgt for DNU’s udbud og tildelingskriterier samt hvorledes den digitale udbudsportal EU-Supply anvendes i processen.

Desuden gennemgår arbejdsmiljø- og sikkerhedschef Kurt Egmose bygherres krav til miljø, bæredygtighed, arbejdsmiljø og sikkerhed på byggepladsen, idet DNU’s bygherre har fokus på en ekstraordinær forebyggende indsats i projekteringen. Målet er at få en meget lav ulykkesfrekvens på byggepladsen og særligt at undgå alvorlige arbejdsulykker med personskade.

Tilmeldingsfrist er mandag den 19. september på dnutilmelding@dnu.rm.dk
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078