23948sdkhjf

NCC bygger 8.000 m² domicil i Aarhus

Atea skal have nyt hovedkontor til sine 400 medarbejdere i Aarhus og har indgået aftale med NCC om entreprisen. Aart Architects har tegnet bygningen.
Grøn, bæredygtig, moderne og fleksibel er de ord, der bedst beskriver Ateas kommende domicil i Skejby, som efter planen skal stå færdigt i 2013.

NCC og Atea har indgået aftale om opførelse af byggeriet, der sikrer, at Atea fremover vil få et langt mindre energiforbrug og dermed mindre CO2-udledning.

Det nye domicil er et led i Ateas strategi om at tilpasse sig kunder, marked og samfund ved at optimere betingelserne for at drive forretning. Nøgleordene er et bedre indeklima, en mindre miljøbelastning, en mere effektiv drift og endelig mere tilfredse medarbejdere.

- Udfordringen for Atea er konstant at få vores strategi om fokus på miljørigtige løsninger og den lavest mulige omkostning til at hænge sammen. Det er lykkes rigtig godt med det nye domicil i samarbejde med NCC Property Development, der er kendt i branchen for at bygge de mest bæredygtige kontordomiciler i Danmark, siger økonomidirektør Mohan Parson, Atea.

Vil sætte standard for fremtidens kontorbyggerier
Domicilet, der placeres knap en 1 km væk fra den nuværende adresse, er dermed også et signal fra Ateas side om en fortsat markant tilstedeværelse i Jylland.

Udover Aarhus har Atea også kontorer i Aalborg og Kolding, Esbjerg og Aulum. Bygningen, der bliver 8.000 m² stor, vil få moderne løsninger inden for varme, ventilation, køling, belysning, solafskærmning, akustik, statisk elektricitet og så videre. Alt sammen er det med til at sikre et bæredygtigt byggeri, der skal være med til at sætter standard for fremtidens kontorbyggerier.

- Vi er glade for, at Atea valgte at indgå aftale med os om det nye domicil i Aarhus. En aftale, der styrker vor position som den førende udvikler af kontorbyggerier i Danmark, og som bekræfter NCC’s strategi om opkøb af velbeliggende byggegrunde til kontorbyggeri. Med facade mod hovedadgangsvejen til Skejbys erhvervsområde er der tale om en særdeles eksponeret placering, siger direktør Ole Faurby, NCC Property Development A/S.

Fakta om Ateas nye domicil på Tangen 4 i Skejby
• Kontorhuset bliver på 8.000 m² i tre etager og er klar til indflytning i februar 2013.
• Kontorhuset er udviklet og ejet af NCC Property Development A/S og opføres af NCC Construction Danmark.
• Aart Architects har tegnet bygningen med Rambøll som rådgivende ingeniører.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125