23948sdkhjf

JFP-selskab vinder største opgave til dato

JFP Murer & Tømrer vinder hovedentreprisen på renovering af en boligkarré med 20 opgange på Amager - selskabet største opgave til dato. Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Boligkarréen på Store Mølle Vej på Amager er en statelig gammel karré fra århundredeskiftet. Karréen er ejet af Danske Ingeniøres Pensionskasse og skal føres op til en mere tidsvarende standard, ikke mindst ift. energiforbedringer.

Renoveringen omfatter en hel ny tagkonstruktion, etablering af 19 nye taglejligheder med tilhørende tagterrasser, renoveringsarbejder i kælderetage og opgange, samt i 216 eksisterende boliger. Varmesystemet skiftes også.

Renoveringen igangsættes i 4. kvartal 2019, og den samlede tidsplan for udførelsen løber i 2,5 år.

Godt samarbejde bag den nye opgave
Det er den anden store renoveringsopgave, som firmaet vinder i København.

Boligkarréen Marselisborg på Østerbro i København er også under renovering af JFP Murer & Tømrer, og udvikles ligeledes med taglejligheder og tagterrasser. Det samarbejde var udslagsgivende for den nye opgave:

- Vi indbød JFP Murer & Tømrer til Store Mølle Vej, fordi vi kendte dem fra Marselisborg ejendommen på Østerbro. De har en god byggeledelse og samarbejdet er godt. Derudover er deres kvalitet i orden, som er vigtig for os, udtaler Allan Wright, adm. direktør og partner i arkitektfirmaet Hune & Elkjær, i sin egenskab af totalrådgiver i pressemeddelelsen.

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109