23948sdkhjf

Færdigudlært? Det skal da fejres!

Byggebranchen tørster efter arbejdskraft, så da en håndfuld unge mennesker fra JORTON blev færdigudlærte, valgte man at fejre det med manér med tale fra administrerende direktør Allan Harbo, gaveoverrækkelser og en dejlig morgenmad

Allan startede med at byde de unge mennesker velkomne ind i de faglærtes rækker. Han udtrykte stor glæde over, at de havde valgt et godt håndværk og at de havde tilvalgt JORTON, da virksomheden længe har sat fokus på at give unge mennesker fra erhvervsuddannelserne et godt og lærerigt møde med byggebranchen.

Til trods for, at de udlærte er unge, mangler de ikke erfaring. Flere af dem sagde, at de hos JORTON havde oplevet at være blevet taget ind i teamet som ligeværdige, og at de havde fået krævende og udfordrende opgaver. Det var noget, de kunne mærke, at kammeraterne fra erhvervsskolerne savnede.

Stolte og ansvarsbevidste murere

Murerne Martin Christensen, Thomas Andersen, Mike Johannes Eriksen og Jacob Graversen var alle glade for at have fået lov til at prøve kræfter med nogle mureprojekter, som de altid vil huske.

- Det er sjovt at være med på et projekt, hvor man efter mange år vil kunne stå og sige: Det har jeg været med til at bygge. Det er fedt at kunne være stolt af sit håndværk, fortæller Mike.

”Det er fedt at se noget skyde op af ingenting”

JORTONs to nye bygningstruktører har været glade for en god tid med spændende opgaver.

Michael Lund Mackenhauer, der er en del af broafdelingen, har ikke fortrudt sin tid hos JORTONs jægerkorps af natteravne:

- Det kan være hårdt, men det har været det hele værd, hvilket også er grunden til, at jeg fortsætter hos JORTON. Det er fedt at komme ud på en bar mark og se noget skyde op af ingenting. Det gør, at man bliver glad for at komme på arbejde.

Arbejde med plads til familien

Kontorelev Thi Nguyn blev også færdigudlært, og hun glæder sig til at fortsætte hos JORTON Region Midt:

- Da jeg startede, kendte jeg ikke rigtigt noget til byggebranchen. Men man er jo kommet efter det, griner hun og fortsætter:

- Nu bliver jeg helt stolt, når jeg kører forbi et byggeri, som vi står bag, hvor mine børn siger: ”Se mor, det har du bygget”. Det er et skønt arbejde med mange forskellige opgaver og frihed under ansvar, hvor man stadig har tid til familien, afslutter Thi Nguyn.

  • JORTON A/S er grundlagt i 1932 og er i dag en landsdækkende bygge-, anlægs- og entreprenørvirksomhed med opgaver inden for såvel total- som hoved- og fagentrepriser
  • Håndværkerfirmaet udfører kontordomiciler, renoverer, løser opgaver for boligforeninger, arbejder for private husejere, bygger moderne offentlige institutioner samt vej- og jernbanebroer
  • JORTON har afdelinger i Aalborg, Randers, Aarhus, Kolding, Esbjerg, Aabenraa, Odense og Køge
  • Læs mere her
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094