23948sdkhjf

Første spadestik til nyt madtempel i Randers

Tradium og Silkeborg Tekniske Skole bygger nyt madtempel: Hotel og Restaurantskolen. Byggeriet er på godt 1.240 kvadratmeter.
Uddannelsescentret Tradium i Randers udvider aktiviteterne med byggeriet af et helt nyt undervisningsafsnit til Hotel og Restaurantskolen Randers.

Byggeriet sker i samarbejde med Silkeborg Tekniske Skole, som driver Hotel og Restaurantskolen Randers i Tradiums lokaler.

Lokaler på 1.240 kvadratmeter
Nybyggeriet bliver opført på Vester Allé 26 i Randers. Det nye madtempel til fremtidens gastronomer vil bestå af tre topmoderne køkkener og en restaurant med tilstødende hjælpelokaler på i alt ca. 700 kvadratmeter, teori- og kontorfaciliteter på ca. 370 kvadratmeter samt omklædningsfaciliteter på ca. 170 kvadratmeter.

– Silkeborg Tekniske Skole har store ambitioner på hotel- og restaurantområdet, og vi har om nogen noget af have det i. Med det nye byggeri får vi netop de nødvendige og topmoderne rammer, som skal danne grundlag for indfrielsen af vores strategiske mål, siger formanden for Silkeborg Tekniske Skoles bestyrelse, Svend Skov.

Hotel og Restaurantskolen Randers har været igennem en solid udvikling, og i dag er skolen tæt på 100 elever.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08