23948sdkhjf

Efter opkøb: Installationsvirksomhed samler 50 medarbejdere

For få uger siden overtog installationsvirksomheden El:Con aktiviteterne i den nordjyske el-installationsforretning NT El-Service i bestræbelsen på at styrke tilstedeværelsen i området. 

Nu samler installationsvirksomheden så alle sine aktiviteter i Aalborg i et nyt domicil, der bliver arbejdssted for mere end 50 medarbejdere. Adressen er Atletikvej 11 i Svenstrup lige syd for Aalborg, samme by hvor NT El-Service hidtil har haft base.

- Her (i Aalborg, red.) står byggekranerne tæt, og i byens moderne virksomheder er der efterspørgsel efter faglig rådgivning og fremtidssikrede el-tekniske løsninger og ikke mindst almindelig god service, siger regionsdirektør Michael Hemicke i en pressemeddelelse fra El:Con.

Når flytningen til de nye nordjyske lokaler sker fra november, vil tre afdelinger med hver sin kernekompetence komme under samme tag. Det er en lokalforankret serviceafdeling, en forsyningsafdeling, der flytter fra sin nuværende lokation i Støvring, samt en afdeling for bygningsautomatik.

Som en del af købsaftalen vil NT El-Services fortsat blive ledet af de hidtidige ejere. Samtidig fortsætter de 30 medarbejdere. Firmaet har primært været beskæftiget inden for industri, landbrug, byggeri, bygningsinstallation samt service. 

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141