23948sdkhjf

102 små robuste boliger til Farum-entreprenør

Robuste Små Boliger er navet på et boligkoncept med enkle, små boliger, som indfrier drømmen om et hjem også for samfundets svageste. Boligforeningen 3B og tegnestuen Leth & Gori står bag projektet, og nu er der sat navn på firmaet, der skal gøre boligplanerne til virkelighed.

Det er G.V.L Entreprise, som har vundet i totalentreprisekonkurrence i samarbejde med Bjerg Arkitektur, Lassen Landskab og EKJ Rådgivende Ingeniører for Boligforeningen 3B og Egedal Kommune. Det oplyser entreprenørfirmaet fra Farum på sin hjemmeside. 

Opgaven indebærer, at der skal opføres fire nye bebyggelser fordelt rundt omkring i Egedal kommune, bestående af i alt 102 boliger og fire fælleshuse. 

Boligerne opføres som rækkehuse i et plan med loft til kip og hems. Ligeledes får alle boliger også et mindre privat terrasseareal, der vender ud mod de grønne fællesarealer i bebyggelsen. 

Der opføres fire forskellige boligtyper fra 45 til 60 kvm målrettet både enlige og familier. Boligerne opføres så fleksible, at det på sigt vil være muligt at ligge to boliger sammen til en større boligtype på 95 kvm hvis behovet skulle opstå. 

De fire steder med Robuste Små Boliger

Byggeriet er opdelt i fire bebyggelser med skiftende, forventet opstart:

Smørumparken i Måløv, der som første etape opstartes i starten af marts 2020, indflytning i slutningen af april 2021. 

Hjorteleddet, Stenløse med opstart i slutningen april 2020, indflytning i slutningen af maj 2021.

Brændkær, Måløv opstart medio juni 2020, indflytning i starten af januar 2022. 

Svanholm Vænge, Ølstykke medio juli 2020, indflytning i starten af august 2021.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126