23948sdkhjf

210 boliger på Ringsteds gamle kaserne

Ejendomsudvikleren Maycon kom med det vindende bud på en 14.000 kvm stor byggegrund, som Ringsted Kommune har haft i udbud. 

Byggegrunden ligger på det gamle kaserneområde tæt på Ringsteds bymidte, kaldet Kasernebyen, hvor Maycon har planer om samlet at bygge 210 nye boliger mellem 52 og 120 kvm. 

Det oplyser Ringsted kommune i en pressemeddelelse. 

Anders Mayland, direktør for Maycon, oplyser, at selskabet forventer at gå i gang med at bygge de nye boliger til sommer. 

En tretrinsraket af byggeri
Selve byggeprocessen kommer til at foregå i tre step. I første step opføres de første ca. 50 boliger, og i step to og tre bygges 80 boliger ad gangen. 

Maycon forventer at alle 210 boliger vil stå færdige fra 2021 – 2025. 

De nye bygninger kommer til at fremstå som en nyfortolkning af kaserneområdet og bliver indrettet så området bliver for både enlige, seniorer og børnefamilier. 

Området, hvor de mange boliger snart skyder op, får gårdmiljøer og er tæt naturen samt kommunens rekreative områder ”Anlægget”. 

Det er ikke kun på det tidligere kaserneområde, Maycon har gang i byggeriet i Ringsted Kommune. Selskabet er også engageret i et byggeprojekt i Odinshaven, hvor de i gang med at etablere 90 nye boliger.  

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109