23948sdkhjf

Skala Arkitekter vinder skoleprojekt i Tinglev

Den østjyske tegnestue står i spidsen for det team, som netop har vundet en 1.500 m² stor udvidelse af Tinglev Skole i Aabenraa Kommune.
Leg, læring, tværfaglighed og rummelighed er blandt nøgleordene for en kommende udvidelse af Tinglev Skole.

Totalrådgivningen har været i udbud siden sidst på foråret, og onsdag aften satte Aabenraa Kommune navn på sit rådgivningsteam.

Arkitekt på projektet bliver Skala Arkitekter, der står bag forslaget ”Opdagelsesplaneten” i samarbejde med Møller og Grønborg, Hundsbæk & Henriksen, Rune Fjord og Arkitekt Uwe Nielsen.

En selvstændig elipseformet bygning
Projektet omfatter en ca. 1.500 m² stor tilbygning med tilhørende udearealer, hvor Tinglev Skoles indskoling og SFO kan samles.

Basen for bygningen er en elipseform, der optager grundens terræn og kobler sig på den eksisterende skole. Taget er ligeledes en elipseform, der er roteret. Rummet mellem de to elementer danner rammerne for inspiration, læring og leg.

- Den overordnede vision er at skabe en selvstændig bygning, der udmærker sig ved en stærk og afklaret form og samtidig bindes sammen med den eksisterende skole i et stærkt arkitektonisk udtryk, forklarer arkitekt Trine Vermund Andersen.

Tidsplan
Med rådgivningsteamet på plads forventer Aabenraa Kommune at indlede projekteringsfasen opstart primo november.

Hovedprojektets opstart følger ultimo januar, mens byggeopgaverne ventes i udbud medio april. Går alt efter planen, kan første spadestik til byggeriet tages primo maj.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094