23948sdkhjf

Pølsevogn og kran på plads ved forskningscenter i Gødstrup

Mandag d. 11. november var en festdag på byggefeltet på den vestlige del af den store hospitalsbyggeplads i Gødstrup. Kransen var monteret i bjælken mellem de to etager, der udgør forsknings- og uddannelsescentret Nido Danmarks, pølsevognen centralt placeret i gå-afstand og dagens talere klar med de store ord.

Det skriver Region Midtjylland i en pressemeddelelse.

- Vi kan nu se aulaen og den flotte glasfoyer, og vi kan nyde at være her i atrium. Et rum og et sted, hvor man kan blive klogere. Der er truffet flotte arkitektoniske valg i byggeriet. Valg, der kommer til at udstråle rummelighed, ro og visdom og som vil indbyde til samarbejde og innovation, sagde hospitalsdirektør Poul Michaelsen fra Hospitalsenheden Vest i sin tale. 

Totalentreprenør på det 142 mio. kr. dyre byggeri er KPC Herning. Herfra var stifter Kurt Poulsen på talerstolen med rosende ord: 

- Tak til håndværkerne for en god indsats, der gør, at vi om 10 måneder kan aflevere et smukt kvalitetsbyggeri, sagde Kurt Poulsen ifølge pressemeddelelsen.

Når Nido Danmark står færdigt, vil de godt 5.000 kvm rumme laboratorier, kontorarbejdspladser, enheder til kliniske forsøg, biobank, undervisningslokaler, mødefaciliteter, aula og auditorium. Bygningen kommer til at understøtte den forskning, uddannelse og innovation, som skal løfte hospitalet og de behandlinger, patienterne får tilbudt.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.098