23948sdkhjf

Nordens højeste hotel rejser sig over Stockholm

Scandic slår dørene op til Scandic Victoria Tower i Stockhom. Hotellet er med sine knap 120 meter og 34 etager Nordens højeste hotel.
Scandic Victoria Tower er med sine 118 meter og 299 værelser på 34 etager ikke bare Nordens højeste hotel, men også det mest spektakulære – både ud- og indvendigt.

Den paillet-inspirerede bygning, klædt i over 8.000 trekantede glasruder, er tegnet af den svenske arkitekt Gert Wingårdh. Indvendigt er hotellet indrettet med design fra blandt andre danske Montana og Dinesen gulve.

Svensk arkitekt men dansk design
Hotellet er tegnet af den svenske arkitekt Gert Wingårdh, men han har gjort flittigt brug af dansk design indvendigt i hotellet, hvor man ud over kendte udenlandske designere som Flos og Eames også kan møde danske Montana samt de eksklusive Dinesen Gulve.

De besøgende på Scandic Victoria Tower kan nyde godt af topmoderne fitness- og mødefaciliteter, og som noget helt unikt smelter lobby, lounge og restaurant sammen i ét og skaber et åbent miljø for arbejde, møder, afkobling og networking.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094