23948sdkhjf

Tre firmaer danner fælles rådgivningsteam

Idealcombi, Steni Danmark og Junckers forener kræfterne og er gået sammen om at tilbyde rådgivning til bl.a. tegnestuer, rådgivende ingeniører og boligselskaber.
Under overskriften ” Du giver os 10 minutter. Vi giver dig tre timer ” er Idealcombi, Steni Danmark og Junckers begyndt at tilbyde uformel rådgivning.

Og muligheden for at få input om tre meget væsentlige dele af et byggeprojekt på samme tid er meget populært blandt bygherrer og rådgivere:

- Vi oplever, at de travle tegnestuer og andre virksomheder finder initiativet nemt og tilgængeligt, når vi gør rådgivningen mere allround ved at dukke op med tre forskellige vinkler på et byggeprojekt, fortæller Bo Larsen, der er ekstern salgschef for DK Øst hos Idealcombi.

Som erfaren vinduesproducent sørger Idealcombi for rådgivning om valg af døre og vinduer, mens samarbejdspartnerne Junckers og Steni Danmark bidrager med viden om henholdsvis massive trægulve og facader/tage.

To blev til tre
Initiativet startede i det små som et samarbejde mellem Idealcombi og Steni. Men med den voksende interesse for konceptet har man fundet det interessant at tilføje endnu en vinkel, og her var Junckers et oplagt emne.

- Seancerne er helt uformelle. Man skal ikke booke tid, men blot møde op, og de fleste har spørgsmål til et konkret projekt, som de gerne vil have belyst – ofte også til flere af os på samme projekt. Mange kommer også forbi for at få mere generel information om de nyeste produkter på markedet, fortæller Bo Larsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.083