23948sdkhjf

EKJ bygger 20 plejeboliger i Skælskør

Første spadestik er netop taget til 20 almene handicap-boliger i Skælskør. Dermed er det første af 5 byggerier, der tilsammen rummer 106 boliger, påbegyndt.
Slagelse Kommune begynder byggeriet af 20 nye boliger op til rundkørslen på Park Alle i Skælskør.

Første spadestik står formand for Handicap og Socialpsykiatriudvalget for ved en ceremoni den 22. september 2011. Med boligprojektet bliver det første af i alt 5 byggerier på tilsammen 106 nye boliger skudt i gang. De sidste af de 5 byggerier står færdige i 2014.

Slagelse Kommune markerer hermed et vigtig skridt i gennemførslen af et af de store mål for tilbud til voksne handicappede, at kunne tilbyde en tidssvarende bolig med mulighed for privatliv i eget hjem.

Alt allerede udlejet
Når de 20 boliger om ca. 1 år står klar til indflytning, er der allerede sat navne på alle 20 dørskilte. De kommende beboere bor nu henholdsvis i Rude og i Rosenkildeparken i Slagelse.

Bebyggelsen består af 20 handicapboliger fordelt på 2 bygninger/bofælleskaber med 10 boliger i hver. Det giver et samlet bruttoetageareal vedr. boliger på i alt ca 1500 kvm.

Hver af de 20 boliger er på 75 kvm., hvoraf de 25 kvm indgår i de fællesarealer der er placeret direkte op til boligerne. Af den samlede anlægssum på godt 36 mio. kr. udgør Slagelse Kommunes andel godt 2 mio. kr.

Bygherre på projektet er Slagelse Kommune. Arkitekt og totalrådgiver er Virumgaard Arkitekter, mens EKJ Rådgivende Ingeniører er ingeniør - konstruktioner, el- og vvs-arbejder.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095