23948sdkhjf

130 installatør-ansatte får ny direktør

Mads Bengtsson er ny direktør hos installatørvirksomheden Andersen & Heegaard i Brøndby.

Han skal stå i front for den strategiske udvikling, som har fokus på tværfaglighed og virksomhedens kerneområder inden for vvs, sprinkler og el. 

– Vi skal huske, at det ikke er de store, der spiser de små, men de hurtige der spiser de langsomme, og det er helt sikkert en vending, der vil gøre sig gældende for virksomhedens fremtidige udvikling, siger Mads Bengtsson i en pressemeddelelse om ansættelsen. 

Uenighed bag direktørskifte

Ved udgangen af august i år forlod to af de hidtidige fire ejerledere i Andersen & Heegaard virksomheden samt to mindre søsterselskaber. De to udbrydere, Brian Kastberg Grün og Rasmus Boiden Madsen, var uenig i strategien for firmaet. 

Daværende adm. direktør Brian Kastberg Grün forklarede tilbage i september til Licitationen, at han blandt andet ønskede, at virksomheden skulle skaleres yderligere med mere vækst og flere forretningsområder. 

De to resterende ejere er Kim Lemke Nielsen, der har været midlertidig direktør, og Frank Bech. 

39-årige Mads Bengtsson kommer fra en stilling som regionschef hos Kemp & Lauritzen med ansvar for region København og Sjælland på vvs, el, ventilation og køl. Han har gennem hele sit arbejdsliv beskæftiget sig med vvs og de seneste 10 år arbejdet med ledelse. 

Rokade i toppen
Tilbage i september foretog Andersen & Heegaard en ledelsesmæssig rokade, så bestyrelsesmedlem Kim Lemke Nielsen indtrådte som midlertidig direktør. Nu er en permanent afløser fundet. 

– Vi håbede på at finde et match til stillingen hurtigt, og det synes vi, at vi er lykkedes rigtig godt, , udtaler bestyrelsesmedlem Kim Lemke Nielsen i pressemeddelelsen. 

– Jeg er glad for, vi har fået ansat en meget fagkompetent direktør, der har et godt branchekendskab og ikke mindst har nogle spændende og driftige visioner for Andersen & Heegaard, tilføje han. 

Mads Bengtsson tiltræder i Andersen & Heegaard mandag den 9. december og får ansvaret for 130 medarbejdere.

Andersen & Heegaard har søsterselskaberne elfirmaet A & H El Teknik A/S, IC Pipe Danmark A/S, der specialiserer sig i renovering af faldstammer, og A & H Medical ApS henvendt mod pharmaindustrien.

Andersen & Heegaard A/S
mio. kr. 2018 2017
Bruttofortjeneste 41,93 24,70
Resultat før finansielle poster 15,60 4,16
Resultat før skat 15,13 3,46
Årets resultat 11,78 2,61
Aktier i alt 49,72 33,99
Egenkapital i alt 15,38 5,19
Gns. antal beskæftigede i året 70 53
Regnskabsåret blev afsluttet 31.12.2018.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125