23948sdkhjf

Esbjerg-firma i klemme efter konkurs i datacenterbyggeri

Esbjerg-virksomheden TS Tech har penge i klemme efter at totalentreprenøren på byggeriet af datacenteret i Esbjerg, det hollandske firma ICTroom, er gået konkurs.

TS Tech leverer el-komponenter inden for blandt andet kommunikation, højspænding og industrien generelt. 

Hvor mange penge TS Tech har til gode hos entreprenøren, ønsker TS Techs stifter Thomas Sandholdt ikke at oplyse.

Det skriver Jydske Vestkysten.

Electronic Supply har forsøgt at få kommentar fra Sandholt om situationen, og hvad TS Tech har leveret til byggeriet, men han ønsker ikke at sige mere om sagen.

Læs også: Nordjysk datacenter på tegnebrættet

- Vi har udtalt det som vi ønsker, så fra TS TECH’s side har vi ikke flere kommentarer, skriver han i en mail til Electronic Supply.

Bulk: - Det er trist
Sagen drejer sig om det nye datacenter i Esbjerg, som åbner inden for nærmeste fremtid. 

Norske Bulk Infrastructure er bygherre på projektet, mens hollandske ICTroom var totalentreprenør på byggeriet. ICTroom blev imidlertid erklæret konkurs i midten af november ved retten i Amsterdam, skriver Jydske Vestkysten.

Det betyder, at virksomheder der har fungeret som underleverandør til entreprenøren ikke ved, om de får deres tilgodehavende tilbage. 

Bulk Infrastrukture beklager sagen i en mail til Jydske Vestkysten.

- Bulk vil også lide et væsentligt økonomisk tab som følge af konkursen til ICTroom, men datacenteret i Esbjerg er i drift som planlagt og vil derfor ikke påvirkes direkte. Vi synes, det er trist, at ikke alle underleverandører får fuld betalt deres tilgodehavende, men dette er desværre konsekvensen, når en totalentreprenør går konkurs. Så bliver alle parter skadelidende, hedder det i et skriftligt svar fra Torbjørn Moe, Executive Vice President Business Areas hos Bulk

Udover TS Tech har også Jorton, Niras og Bravida leveret til ICTroom i forbindelse med byggeriet af datacenteret i Esbjerg. 

Kilde: https://jv.dk/artikel/esbjerg-firmaer-i-...

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.128