23948sdkhjf

PFA investerer trecifret millionbeløb i hotelprojekt

PFA føjer endnu et hotel til porteføljen af danske erhvervsejendomme - et hotelprojekt med fitness i Lyngby på i alt 5.460 kvm. 

Pensionsselskabets investering er på knap 200 mio . kr., og Zleep Hotels og Fitness World bliver lejere, oplyser selskabet i en pressemeddelelse. 

Udvikler og sælger er Benjamin Capital. 

Entreprenørvirksomheden Pihl & Søn vandt totalentreprisen på det seks etagers høje byggeri i efteråret 2018 og rykkede i december sidste år ud på byggepladsen på Lundtoftegårdsvej i Lyngby. 

Hotelprojektet står klar i juli 2020. 

– Vores ejendomsinvesteringer er drevet af internationale megatrends – herunder den stigende efterspørgsel på oplevelser og turisme. Hotelmarkedet herhjemme er i vækst, og antallet af overnatninger er kraftigt stigende. Med investeringen i hotelprojektet i Lyngby udbygger vi vores portefølje af danske hotelejendomme, siger Michael Bruhn, ejendomsdirektør i PFA, i pressemeddelelsen.

Hotellet i Lyngby er det femte hotelprojekt, som PFA investerer i herhjemme. I forvejen har PFA investeret i Hotel Alsik i Sønderborg, Hotel Otillia i Carlsberg Byen og et hotel til Guldsmeden under opførelse på Gullfossgade i København. Herudover har PFA givet tilsagn om opførelse af et hotel i Hillerød med Zleep Hotels som operatør.

Fakta: Zleep Hotel Lyngby

- PFA erhverver 5.460 kvm nyopført hotel og fitness i Lyngby.

- Pihl & Søn er totalentreprenør.

- Hoteloperatør er Zleep Hotels, og fitnessoperatør er Fitness World.

- Udvikler og sælger er Benjamin Capital.

- Hotellet bliver på 4.123 kvm med 112 værelser og en morgenmadsrestaurant. Af de 112 værelser bliver 34 hotellejligheder efter konceptet Zleep Living.

- Fitnessdelen er på 1.337 kvm.

- Hotellet skal stå klar i juli 2020.

- PFA’s rådgivere: Rambøll og Newsec er tekniske rådgivere, Bech-Bruun er juridisk rådgiver, mens Colliers International og Telling & Nesager er kommercielle rådgivere.


Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14