23948sdkhjf

Første spadestik til sidste etape af Kulturhavn Gilleleje

På en råkold decemberdag var et halvt hundrede interesserede mødt op til første spadestik på byggeriet af Kanalhuset, tredje og sidste etape af projekt Kulturhavn Gilleleje. 

Kulturhavn Gilleleje etape 3

Byggefelt: Peter Fjelstrups Vej, Kulturhavn Gilleleje

Bygherre: KG3 Gilleleje Holding ApS

Totalentreprenør: Isco A/S

Arkitekt: Skovhus Arkitekter

Bygherrerådgiver: Kuben Management A/S

– Projektet har været i gang i 10 år, og nok har der været nogle bump på vejen, men for Brugsforeningen har målet hele tiden været at understøtte en positiv udvikling af Gilleleje og Gribskov. Med Kanalhuset er ringen sluttet, sagde bygherre Lars Corfitzen fra Gilleleje Brugsforening a.m.b.a. ved arrangementet.

Projektteamet var repræsenteret af totalentreprenøren Isco A/S ved direktør Mads Tolderlund, arkitekt Kim Skovhus fra Norconsult samt projektudvikler og bygherrerådgiver Michael Nyboe fra Kuben Management.

Kanalhuset kommer til at rumme 20 ejerlejligheder på 1. og 2. sal, erhverv i stueetagen samt 10 nye enheder til Ellen Mariehjemmet. Skovhus Arkitekter har tegnet Kanalhuset med intentionen om at skabe et varieret byggeri med forskudte facader, forskelige facadesten og afsluttet med penthouselejligheder i sort træ med røde tegl på taget. 

Byggeriet af Kulturhavn Gilleleje er sat i gang på initiativ af Gilleleje Brugsforening a.m.b.a. og udviklet i samarbejde med Gribskov Kommune. Kulturhavnen består af et miks af boliger, erhverv samt et Kulturhus med bibliotek, biograf, udstillingsrum, cafe og restaurant.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Redaktionen anbefaler

Send til en kollega

0.125