23948sdkhjf

Seas-Nve fremviser sit ”Smart Home”

Den 28. september kan interesserede ved selvsyn opleve de mange fordele af energistyring i hjemmet, el-biler og det intelligente elnet.
Seas-Nve er som en aktiv medspiller i Faxe Kommune med til at sætte fokus klima og energi under den igangværende Klimafestival Sjælland 2011.

- Seas-Nve er Danmarks største kundeejede energiselskab, og vi ser som en af vores fornemste forpligtelser, at hjælpe andelshaverne, kommunerne og vores erhvervskunder med at spare på strømmen, siger forretningsudviklingsdirektør Jesper Lange.

Seas-Nve åbner dørene til arrangementet onsdag den 28. september klokken 18.30-20.00. Her vil interesserede kunne høre mere om fremtidens intelligente elnet, kigge på el-biler og få en demonstration af Smart Home, som er en helt ny løsning til, hvordan borgerne kan spare på energien i hjemmet.

Sjælland sætter klimaet i fokus
Det er første gang, at der er Klimafestival i Region Sjælland, og formålet er at inspirere borgerne til selv at gøre en klimaindsats. Samtidig ønsker Regionen at sætte fokus på de mange klimatiltag, der er på Sjælland, således at regionens borgere kan opleve nogle af de spændende visioner, der er for fremtidens energiforsyning.

- Vi er en aktiv deltager i udviklingen af regionen, og derfor støtter vi naturligvis op om klimafestivalen. Desuden er det som kundeejet virksomhed altid en glæde at kunne invitere kunderne indenfor, så de kan opleve nogle af de nyeste løsninger indenfor klima og energi, siger Jesper Lange.

Klimafestivalen er resultatet af et samarbejde mellem Kommunernes Kontaktråd for Sjælland, Energitjenesten Sjælland og Region Sjælland. Den primære drivkraft er de enkelte kommuner, der har taget kontakt til en række borgere og virksomheder, der fremviser løsninger på klima- og energiudfordringerne. Hertil kommer, at kommunernes egne folk også står for en række arrangementer under festivalen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095