23948sdkhjf

Tidlig julegave til lokal entreprenør - vinder hjerneskadecenter i Nykøbing

I begyndelse af 2020 kommer der gang i maskiner og håndværkere på Fjordvej i Nykøbing. 

Entreprenør Troels Jørgensen A/S fra Kettinge på Lolland har vundet byggeopgaven af af Guldborgsund Kommunes nye hjerneskadecenter i Nykøbing, Center for Hjerneskaderehabilitering (CHR).

Det oplyser Guldborgsund Kommune i en pressemeddelelse.

Centret samler al genoptræning og rehabilitering til borgere, der har fået en hjerneskade. Udover den ambulante genoptræning og undervisning, skal det nye center også rumme syv døgnpladser til borgere, der har brug for en mere intensiv genoptræning i en periode.

Herudover tilbyder CHR indsatser til borgere med hørevanskeligheder og stemmevanskeligheder samt indsatser til borgere med behov for afprøvning og introduktion til kommunikationshjælpemidler.

Syv entreprenører bød på opgaven
Byggeriet af det nye center har været i udbud hos syv hovedentreprenører. 

Inden byggeriet af selve centret går i gang, skal kommunen anlægge en ny, permanent adgangsvej fra Møllebakken og hen til de eksisterende parkeringspladser. Det forventes færdigt i begyndelsen af det nye år, og herefter kan de store maskiner rykke ind. 

Hjerneskadecentret har en samlet anlægssum på 22,5 mio. kr. Arbejdet omfatter ombygning af en eksisternede fløj på 400 kvm for cirka 1 mio. kr. samt nybyggeri på 1.099 kvm til cirka 21 mio. kr.

Det ventes at stå færdigt inden udgangen af 2020.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11