23948sdkhjf

Trådløs teknologi sikrer vedligehold

En af de hyppigste årsager til upræcise målinger og irregulære ventilationsinstallationer er manglende vedligehold. En problematik Lindab imødekommer med det nye trådløse system, UltraLink

Når det kommer til behovsbestemt ventilation, er der store omkostninger forbundet med upræcise målinger, der medfører forkert regulering af luften og et forhøjet energiforbrug.

”Vores erfaring viser, at årsagen ofte findes i driften og manglende vedligehold. Manglende vedligehold, der skyldes besværlige og tidskrævende arbejdsgange så som, at man skal have loftet ned for at aflæse eller justere luftmængden”, udtaler Niels Mulvad, produktchef for Indoor Climate Solutions hos Lindab.

Trådløs vedligehold
Lindab arbejder på at udvikle løsninger, der kan minimere tidskrævende arbejdsgange i forbindelse med driften.

”Med vores nye ultralydsmåler UltraLink aflæses og reguleres luftmængden gennem Bluetooth teknologi. Det samme gælder opdatering af enheden. Alt styres fra en app på telefon eller tablet. Det gør det hele meget nemmere, både med henblik på drift og commisioning”, forklarer Niels Mulvad.

Kompensation af respektafstand
Et andet område, der ofte volder problemer i forbindelse med måling af luftstrømme er pladsmangel.

”Vi ser det som vores opgave, at udvikle produkter, der imødekommer alle slags udfordringer i ventilationsbranchen, herunder pladsmangel. Derfor er UltraLink udviklet sådan, at måleenhed samt display og ledningstilslutning kan drejes i forhold til hinanden for optimal placering af begge dele.

Målenøjagtighed i forhold til respektafstand er et andet centralt område inden for vores arbejde, også hvis måleenheden sidder tæt på en bøjning. Uanset om det er trådløs teknologi eller kompensation af respektafstand, handler det hele om, hvordan vi kan gøre arbejdsgangene nemmere for montøren i det daglige”, afslutter Niels Mulvad.

Pressemeddelelse Brochure

Direkte kontakt: Niels Mulvad, Tlf: 7323 2103, Mail: niels.mulvad@lindab.com

  • Lindab er grundlagt i 1956 og er repræsenteret 125 steder fordelt over 32 lande
  • Virksomheden specialiserer sig siden 1977 i ventilation og udvikler i dag tillige produkter samt løsninger inden for byggekomponenter og byggesystemer
  • Under virksomhedsfilosofien Good Thinking stræber Lindab efter at forenkle hvert eneste trin, for lettere at kunne bygge bæredygtigt
  • www.lindab.dk
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094