23948sdkhjf

DLH afslutter salg af driften – vil fokusere på opkøb

I november meddelte DLH, at trægrossisten havde indgået betinget aftale om salg af alle driftsmæssige aktiviteter. Tirsdag i denne oplyste selskabet i en meddelelse til fondsbørsen, at salget var afsluttet, og handlen er gennemført uden anmærkninger fra køberen, der er et nydannet konsortium bestående af norske Treschow Fritzøe og svenske Ljunghold.

Salget har ført til en række ændringer i DLH’s ledelse, hvor Dennis Albretsen har fratrådt posten som adm. direktør for i stedet at starte hos det nye selskab. Michael Hove overtager direktørposten, hvorfor han forlader posten som bestyrelsesformand og medlem af bestyrelsen, mens den nye bestyrelse udgøres af Carsten Lønfeldt, Lars Risager og Jakob Have med sidstnævnte som formand.

Siden beslutningen om frasalg blev truffet, har bestyrelsen desuden diskuteret, hvorvidt DLH skulle køre videre, eller om midlerne skulle udloddes. Her er valget faldet på den første mulighed, og således fortsætter selskabet i din nye konstruktion med særligt fokus på at opkøbe erhvervsaktivitet og ejendomme inden for både erhverv og boligbyggeri.   

Læs mere om: DLH
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11