23948sdkhjf

24 vil lede byggeriet af Nyt Hospital Nordsjælland

Der er indkommet 24 ansøgninger til stillingen som projektdirektør for byggeriet af det 136.000 m² store Nyt Hospital Nordsjælland.
Projektdirektøren skal lede, organisere og planlægge det fremtidige hospital og hospitalsbyggeri og sikre rigtig gode processer.

Resultatet af projektet skal være et hospital, der på alle måder kan udfylde fremtidens krav til moderne, effektive og indbydende rammer for patienter, pårørende og ansatte.

Cowi er bygherrerådgiver og Aarhus Arkitekterne underrådgiver på planlægningen af det 136.000 m² store byggeri. Nyt Hospital Nordsjælland skal efter planen står klart i 2020, hvor det afløser de tre omegnshospitaler i Hillerød, Frederikssund og Helsingør.

Projektorganisering og tidsplane
Projekt Nyt Hospital Nordsjælland, der fysisk har til huse på Hillerød Hospital, refererer til hospitalsdirektør, Suzanne Aaholm, og indgår i dialog med den samlede direktion for Hillerød, Helsingør og Frederikssund hospitaler.

Projektdirektørstillingen er nyoprettet, og projektorganisationen er stadig under udvikling, hvad angår strukturer såvel som medarbejderstab. Lige nu består projektorganisationen af seks medarbejdere samt en byggestyregruppe, nedsat i samarbejde med regionen og en politisk følgegruppe.

Beslutning om hvem af de 24 ansøgere, der skal bestride stillingen træffes efter anden ansøgningsrunde den 27. september 2011, så der hurtigst muligt kan tages beslutning om den ny projektdirektør, så vedkommende kan starte den 1. november 2011.





Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109