23948sdkhjf

Engsø-selskab runder de 135

Tømrer- og entreprenørfirmaet Jørgen Petersen & Co, som har stået for flere markante byggerier i Vejle-området, fejrer 135 års jubilæum.
Jørgen Petersen & Co har ligget i Vejle siden grundlæggelsen i 1876, hvor tømrermester Jørgen Petersen startede firmaet.

Gennem årene har firmaet sat sit præg på Vejle-området med adskillige markante byggerier og renoveringer. Således stod Jørgen Petersen & Co for den store renovering af Koldinghus fra 1982 til 1994 og har derudover bygninger som Økolariet i Vejle, Bygningen i Vejle og plejehjemmet Bakkegården, Vejle Dyrehospital og Codanhus på CV’et.

Renoveringsprojekterne, servicearbejdet og de klassiske håndværksopgaver har altid været veletablerede forretningsområder for Jørgen Petersen & Co, og med tiden har virksomheden tillige udviklet sig i en retning, hvor byggestyring og projektstyring er kommet mere og mere i fokus.

Ny mand skal føre firmaet mod nye mål
I dag er Jørgen Petersen & Co del af Engsø Gruppen, som er moderselskab for en landsdækkende række af mindre og mellemstore entreprenør- og tømrervirksomheder og andre brancherelaterede selskaber.

Jørgen Petersen & Co’s fokus vil fremover i stigende grad ligge på det gode håndværk, kombineret med entreprisearbejde og byggestyring.

Til at sikre både udviklingen, har Jørgen Petersen & Co for nylig ansat en ny tømrermester. 34-årige Anders Risgaard får fremover ansvaret for selskabets daglige drift. Han er uddannet tømrer og bygningskonstruktør og har de seneste 5 år drevet sin egen tømrer- og byggevirksomhed inden for udførelse af fag-, hoved- og totalentrepriser.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095