23948sdkhjf

Thema bliver i Danmark

Som led i den igangværende turnaround har ledelsen i Thema A/S besluttet at fastholde sin produktion indenfor landets grænser.
Trods et par særdeles vanskelige år har vinduesproducenten Thema valgt at beholde al produktion på fabrikken i Danmark.

Dermed fastholdes de arbejdspladser, som fabrikken leverer direkte og blandt underleverandører.

- Vi har en fabrik, som er opført for ganske få år siden, og som i sit layout, og for maskinparkens vedkommende, er blandt det nyeste i branchen. Vi ser en stor fordel i at kunne udnytte vores moderne faciliteter og dermed bygge videre på erfarne medarbejdere, siger adm. direktør Poul Fuglsbjerg.

Gearet til optimering i Danmark
Poul Fuglsbjerg tiltrådte jobbet i januar måned i år og er nu i fuld gang med at skabe forudsætningerne for ny vækst og bedre økonomi i virksomheden.

Thema har kæmpet med markante underskud i flere år, senest godt 10 mio. kroner i 2010. Men med ansættelsen af Poul Fuglsbjerg og ny opbakning fra ejerkredsen er der imidlertid lagt op til en markant turn-around. Målet er en flerdobling af omsætningen og et mærkbart overskud inden for en afgrænset periode:

- Det er naturligvis ikke muligt at give garantier, men som vi ser tingene, er vi gearet til at optimere via vores produktionsanlæg herhjemme. En fremtidig regering må, uanset om den er rød, lilla eller blå, under alle omstændigheder begynde at fokusere på at holde arbejdspladserne i Danmark. Det kan vi løse at kigge alt igennem, holde igen på lønnen og sænke skatten. Vi er stolte over at have valgt en udviklingsvej, så vi kan fastholde en erfaren og dygtig stab både i produktion, design og afsætningsleddet, slutter Thema-direktøren.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157