23948sdkhjf

YIT opretter afdeling i Frederiksværk

Som resultat af en omfattende ESCO-aftale med Halsnæs Kommune har YIT besluttet at samle en del af arbejdsstyrken Fredriksværk. I alt ca. 25 medarbejdere er tilknyttet den nye afdeling.
Da Halsnæs Kommune i 2009 indgik en ESCO-aftale med YIT, var målet, at kommunen skulle reducere energiforbruget med 30 % svarende til en besparelse på godt 6 mio. kr. om året.

Nu har aftalen også medført, at ca. 25 af YIT's medarbejdere har fået Frederiksværk som base. Hovedparten af arbejdspladserne er nye. Ca. 10 medarbejdere arbejder fast på kontoret i Frederiksværk, mens ca. 15 andre arbejder i "marken" - primært elektrikere, vvs-montører, ventilationsmontører og teknikere.

- Nu har vi været i gang i Halsnæs Kommune siden slutningen af 2009, og projektet tager nu for alvor fart. Derfor har vi besluttet at etablere os fast i Frederiksværk for at være helt tæt på lokalområdet og de mange renoveringsprojekter, der er en konsekvens af ESCO-aftalen, siger afdelingschef Henrik Zederkof.

Opgaver til underentreprenører
YIT's lokale tilstedeværelse ventes også at skabe mere arbejde til en række lokale underentreprenører.

- Vi er naturligvis underlagt en lang række udbudsregler, når vi udbyder opgaver, men både Halsnæs Kommune og vi er interesserede i, at lokale underentreprenører byder ind på opgaverne, siger Henrik Zederkof.

Ifølge Henrik Zederkof vil ESCO-aftalen fremover bidrage med mange nye ekstra opgaver for lokale entreprenører - både renoveringsopgaver og montagearbejde inden for vedvarende energi på bl.a. solcelleanlæg.
Læs mere om: YIT
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094