23948sdkhjf

C.F. Møller vinder i et af Danmarks største kystnære udviklingsprojekter

Byudviklingsselskabet Stigsborg P/S har udpeget C.F. Møller udpeget som vinder af parallelopdraget om landskabsarkitektarbejderne på udviklingsprojektet Stigsborg Havnefront etape 1.

Det oplyser arkitektfirmaet i en pressemeddelelse.  

Opgaven for C.F. Møller Architects består i at designe og projektere rummene omkring husene til attraktive, levende og grønne byrum og boligkvarterer. 

Stigsborg Havnefront er et af Danmarks største kystnære udviklingsprojekter og en helt ny bydel i Nørresundby inklusive Aalborgs største bypark, Stigsparken. Området er i alt på 54 hektar og strækker sig fra Limfjordsbroen i vest, Limfjordstunnelen i øst og Limfjorden i syd. 

Etape 1 udgør et område på cirka 33 hektar og rummer cirka 2.000 nye boliger svarende til 3900 beboere. Herunder det bæredygtige bofællesskab EcoVillage, som C.F. Møller Architects også står bag. 

Kommunale kroner og private investorer bag Stigsborg

Udviklingen af Stigsborg Havnefront forventes at vare 25-30 år og resultere i 4.000 boliger på samlet set 400.000 etagemeter til 7.500 indbyggere. Boligerne vil primært være leje- og ejerboliger i 4-6 etager. Offentlige institutioner såsom skole, plejehjem og daginstitutioner samt mindre erhverv (kontorerhverv, cafeer, butikker etc.) vil også få plads i området. 

Stigsborg P/S ejes delvist af Aalborg Kommune (49 pct.) og delvist af private investorer (51 pct.) nærmere bestemt A. Enggaard A/S og PFA Ejendomme. Selskabet er stiftet med det formål at stå for realiseringen af udviklingsplanen for 1. etape af Stigsborg Havnefront.

 

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.127