23948sdkhjf

Dyrlund Sørensen skal opføre 60 boliger i Herlev

Et team bestående af Rambøll, Witraz, Primus og Dyrlund Sørensen har vundet et større boligprojekt for Boligforeningen på den såkaldte ”Glødelampegrund” i Herlev.
Glødelampegrunden har i en årrække ligget ubrugt hen. Men det skal være slut nu.

Med planerne om at opføre et alsidigt boligområde med rækkehuse, villaer, gårdhuse, lejligheder i etagebyggeri og mindre huse på halvanden til to etager skal grunden i Herlev fyldes med flot arkitektur, bæredygtige løsninger og masser af liv:

- Vores mål er sikre almene boliger af høj arkitektonisk kvalitet, der kan bidrage til den samlede helhed i det nye byområde, siger David Bülow, partner hos Primus Arkitekter.

Fokus på trivsel og grønne løsninger
Bebyggelsen af Glødelampegrunden er opdelt op i seks såkaldte storparceller, og det er projektkonkurrencen på storparcel D, som netop er afgjort. Projektet omfatter ca. 60 boliger – eller 5.600 m² - og har Boligforeningen 3B som bygherre.

Vinderprojektet blev foretrukket på baggrund af sin arkitektur og disponering, en høj materialekvalitet samt ikke mindst energirigtige og grønne løsninger.

- Projektet vil med sit klare fokus på trivsel og grønne løsninger løfte livskvaliteten for de kommende beboere, fortæller Simon Jensen fra Byggeri & Design hos Rambøll.

Læs om de øvrige projekter på Glødelampegrunden i artiklerne:
Dansk Boligbyg vinder boligprojekt i Herlev
GVL Entreprise skal bygge 47 boliger i Herlev
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11