23948sdkhjf

Monberg & Thorsen nedjusterer med 250 millioner

Ændrede betingelser i forbindelse med salget af Dyrup koster på bundlinjen.
I maj 2011 indgik Monberg & Thorsen A/S og PPG Industries en betinget salgsaftale vedrørende Dyrup A/S med forventet gennemførelse inden udgangen af 3. kvartal 2011.

I den mellemliggende periode er der blandt andet gennemført due diligence, og på baggrund heraf er det besluttet at nedjustere købsprisen til 115 mio. EUR. Det er 20 mio. EUR mindre end det beløb, som parterne oplyste i maj måned.

Desuden er den endelige overtagelse udsat til den 5. januar 2012 – primært som følge af en række negative konsekvenser i forbindelse med implementeringen af Dyrups nye lagerfacilitet i Frankrig.

Tilfredshed i ledelsen
For Monberg & Thorsen betyder de ændrede betingelser, at forventningerne til regnskabsåret nedjusteres fra break even til et forventet underskud på -250 mio. kroner efter skat. Alligevel er adm. direktør Jørgen Nicolajsen tilfreds med aftalen:

- Vi er glade for at have indgået en endelig og bindende aftale med PPG efter færdiggørelse af due diligence. Dyrup og PPG er en stærk strategisk kombination med mulighed for at skabe vækst og realisere synergier. Set i forhold til markedsforholdene er bestyrelsen på vegne af aktionærerne i Monberg & Thorsen tilfreds med aftalens pris og øvrige forhold, siger han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109