23948sdkhjf

Sikringsvirksomhed indgår aftale med DLG

Den nordjyske alarmvirksomhed EF Sikring A/S har indgået samarbejde med DLG i forbindelse med koncernens nye store satsning; DLG Sikring. EF Sikring skal sætte alarm- og sikringssystemerne op hos DLG’s kunder.
Ni måneder har forberedelserne været undervejs.

Nu lyder startskuddet til et projekt, der kan få den nordjyske alarmvirksomhed EF Sikring A/S til at øge sin omsætning med rekordfart og sikre flere alarmmontører arbejde bl.a. i Nordjylland.

EF Sikring skal stå for at sætte alarm- og sikringssystemer op i forbindelse med DLG-koncernens nyeste satsning, DLG Sikring.

Aftaler med 18 andre alarmvirksomheder
Det er første gang den nordjyske virksomhed kaster sig ud i et projekt af denne størrelse, men der er kun optimisme og troen på succes at spore hos virksomheden.

- Vi samarbejder med førende leverandører på markedet, der har bidraget med mange nyttige erfaringer og råd til, hvordan et projekt som dette skal håndteres. Men de mange måneders forberedelse gør, at vi føler os godt rustede til de udfordringer som sådan et projekt angiveligt fører med sig, siger direktør Brian Johansen, EF Sikring.

-I DLG ser vi alarm og sikring som et nyt spændende forretningsområde, hvor EF Sikring betragtes som den rigtige partner på såvel standard som individuelle løsninger til vores segmenter indenfor landbrug, privat og erhverv, udtaler Anders Sørensen, underdirektør i DLG Service & Energi.

For at løfte opgaven i hele landet, har EF Sikring indgået samarbejde med 18 andre alarmvirksomheder. Disse er nøje udvalgte og alle er lige så spændte på projektet som EF Sikring selv. For at sikre lave omkostninger, er det vigtigt, at ingen installatør skal køre for langt til kunderne, derfor har det været nødvendigt at finde andre, mindre virksomheder, der kan se fordelene i en sådan aftale.

Vækst i krisetid
EF Sikring har det sidste år taget mange skridt hen mod at blive større, da medarbejderstaben er blevet øget til knapt det dobbelte på 12 måneder. Virksomheden er startet i 2003 og har i dag 22 ansatte.

Selv uden denne nye store samarbejdsaftale, vækster virksomheden og trodser krisen. Senest har EF Sikring åbnet afdelinger i Århus og Vojens for at kunne følge efterspørgslen, der er på virksomhedens produkter og ydelser.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.284