23948sdkhjf

Finansiering driller eksempelbyggeri

Licitationen på ombygning af Ringkøbing Svømmehal afslører, at der mangler 677.000 kr. for, at finansieringen af projektet til 30,1 mio. kr. falder på plads.
Moderniseringen af Ringkøbing Svømmehal er stødt på et problem. Finansieringen er endnu ikke helt på plads.

Med et samlet budget på 30,1 mio. kr. og bidrag på 19,3 mio. kr. fra Ringkøbing-Skjern Kommune samt tilskud på 10 mio. kr. fra Lokale- og Anlægsfonden mangler der stadig 677.000 kr. for at regnestykket får op. Det manglende beløb betyder også, at tilskuddet fra Lokale- og Anlægsfonden endnu ikke er udløst. Det skriver Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

Formanden for kultur- og fritidsudvalget, Kristian Ahle, giver overfor avisen udtryk for, at han forventer beløbet bliver fundet.

Forbillede for danske svømmehaller
Projektet er det første i Lokale- og Anlægsfondens initiativ " Nyt liv i gamle svømmehaller ", som har til formål at puste nyt liv i lukningstruede svømmehaller.

C.F. Møller, Lokale- og Anlægsfonden og Ringkøbing-Skjern Kommune står bag projektet, som skal afprøve nye initiativer og løsninger i de mange svømmehaller, hvor der behov for andet end almindelig renovering af de eksisterende faciliteter.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094