23948sdkhjf

Entreprenører søges til byggeri af kræftrådgivning

Realdania og Kræftens Bekæmpelse opfører syv nye kræftrådgivninger. Prækvalifikation af entreprenører til byggeriet af rådgivningen i Aalborg er indledt.
Kræftens Bekæmpelse og Realdania vil sammen bygge syv nye kræftrådgivninger for kræftramte og deres pårørende. Projektet kaldes for Livsrum.

Parterne er i færd med at prækvalificere entreprenører til at bygge rådgivningen i Aalborg .

Arbejdet omfatter projektering og udførelse af ca. 650 m2 nybyggeri til en ny kræftrådgivning.

Opgaven udbydes i totalentreprisekonkurrence i omvendt licitation på grundlag af et byggeprogram med tilhørende konkurrencebetingelser, udbudsbetingelser og aftalegrundlag. Der indgås en samlet totalentreprisekontrakt på 14,5 mio. ekskl. moms, der omfatter projektering (arkitekt-, og ingeniør-ydelser) samt udførelse.

Entreprenøren skal, efter prækvalifikation, tilknytte ét af de op til 10 prækvalificerede arkitektfirmaer. Arkitektfirmaerne kan kun deltage i én konkurrence ad gangen under projekt Livsrum. Entreprenøren vælger selv ingeniør.

Sidste frist for modtagelse af anmodning om prækvalifikation er den 8. november. Udbudsmaterialet vil blive fremsendt til de prækvalificerede senest den 12. december.

Læs mere om projektet på Livsrums hjemmeside www.cancer.dk/livsrum .
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078