23948sdkhjf

Ordrer for 98 millioner på en uge

Byggefirmaet Jørgen Friis Poulsen i Herning har på blot en uge landet tre store projekter på til sammen 98 mio. kroner.
På en enkelt uge er det lykkedes byggefirmaet Jørgen Friis Poulsen a/s (JFP) i Herning at lukke tre store projekter med en samlet værdi på 98 mio. kroner eksklusiv moms.

Det drejer sig om opførelsen af 33 rækkeboliger i Skødstrup nord for Aarhus i totalentreprise for Østjysk Boligadministration, om byggeri af 1.700 m² administration og 13.900 m² lagerhaller i Holstebro i hovedentreprise for virksomheden Rexholm og endelig en om- og tilbygning af Viborg Gymnasium og HF.

Satser i stigende grad på underleverandører
Den store ordretilgang glæder direktør Jesper Friis Poulsen, som især er tilfreds med, at kunderne ikke vælger JFP på grund af prisen alene:

- Det handler i lige så høj grad om god kvalitet, effektiv projektstyring og levering til tiden. Vi bliver i stigende grad valgt på baggrund af vores erfaring og ekspertise samt det faktum, at vi har vist stabilitet og styrke i krisetider, forklarer Jesper Friis Poulsen.

Hos JFP har man samtidig valgt at udføre stadigt flere opgaver med kolleger som underleverandører eller samarbejdspartnere. Ifølge Jesper Friis Poulsen er det både med til at sikre stor fleksibilitet og øget kapacitet.

Den faste stab hos JFP tæller pt. omkring 60 timelønnede og 27 funktionærer.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078