23948sdkhjf

Rumfang renoverer Ørstedsparken

Parkprojekt i Rudkøbing har været forsinket af den våde sommer. Nu står projektet, som binder by og havn sammen i Rudkøbing, dog snart klar til indvidelse.
Rumfang arkitektur & landskab har siden september 2010 arbejdet med at omdanne og renovere den 1,5 ha store Ørstedspark i Rudkøbing.

Arbejdet står overfor at blive indviet den 4. november, fjorten dages tid senere end planlagt. Det skriver Ugeavisen Øboen. Den våde sommer har drillet projektet, som både omfatter anlægsarbejde, opsætning af forskelligt inventar og særlig belysning.

Projektet er gennemført i forbindelse med udviklingsplanen for Rudkøbing havn, hvor Ørstedsparken skal fungere som en rekreativ forbindelse mellem by og hav.

Budgetoverskridelse på 50 %
Langelands Elforsyning har betalt for renoveringen, herunder opsætning af spændende belysning, beplantning og nyindretning af parken. Oprindeligt var selskabets bidrag til projektet 1 mio. kr. Prisen løb dog op i 1,5 mio. kr.

Af projektforslaget fremgår det, at belysning af parken består af et par enkelte lygtepæle placeret ved indgangene ved Ørstedspavillonen og Ramsherredet. Langs stiforlængelsen af Platanvej er placeret 4 Albertslund lamper. Langs Sagers allé er der ophængt lamper mellem trækronerne. Spredt rundt omkring i parken fi ndes borde, forskellige bænke
og 5 mindesten.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126