23948sdkhjf

Gratis fugeguide har vakt stor interesse

Hundredevis af arkitekter, ingeniører og bygherrer har med med gratis eksemplarer af Fugeguiden fået opdateret deres viden om elastisk fugning. Fugebranchen, FSO står bag udgivelsen.
For at øge kendskabet til elastisk fugning besluttede bestyrelsen for Fugebranchen, FSO, tidligere på året at gøre deres branchebibel, Fugeguiden, tilgængelig kvit og frit via Fugebranchens hjemmeside.

Og det har utrolig mange professionelle rådgivere taget godt imod. Flere hundrede arkitekter, ingeniører og bygherrer har med bestillingen af Fugeguiden fået opdateret deres viden om elastisk fugning.

Øger kvaliteten i udbudsmaterialet
I Fugeguiden kan byggebranchen hente direkte formuleringer til udbudsmaterialet og anvisninger om fugning i store som små byggerier. Og faglig korrekt udført fugearbejde har stor betydning for et byggeris holdbarhed, for indeklimaet og for energiforbruget.

- Tidligere har vi opkrævet et gebyr for Fugeguiden, fordi der ligger et enormt opdateringsarbejde til grund for værket, forklarer Bo Jensen, som er formand for Fugebranchen, FSO, en brancheforening under Dansk Byggeri for specialiserede fugevirksomheder.

Bo Jensen mener, at man ved at gøre Fugeguiden gratis tilgængelig for fagfolk sikrer større kvalitet i udbudsmaterialet.

Brancheforeningen FSO glæder sig således over den store interesse for branchens lancering af gratis adgang til Fugeguiden, som kan bestilles af branchefolk via hjemmesiden www.fugebranchen.dk .
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125