23948sdkhjf

Fortsat pæn vækst hos Expedit

Virksomhedens aktiviteter i Danmark og Finland trækker væksten, mens det svenske marked halter bagefter.
Den danske producent af butiksinventar styrer stadig mod overskud i 2011. Koncernen kan melde om god vækst, men der er stor forskel på de enkelte markeder.

- Expedit-gruppen oplever fortsat en betydelig kundetilgang, og dermed også en voksende omsætning. Væksten i koncernens aktiviteter realiseres primært på det danske og finske marked, mens det svenske marked som helhed viser tilbagegang i forhold til et højt aktivitetsniveau i 2010, skriver Expedit i en periodemeddelelse.

I Sverige har man taget konsekvensen af den skuffende udvikling ved at sammenlægge de tre datterselskaber med virkning fra 1. januar 2012.

Forventer overskud
På trods af problemerne i Sverige har Expedit alligevel formået at forbedre både omsætning og ordrebeholdning markant i forhold til niveauet i 2010. Til gengæld er bundlinjen ikke fulgt med i samme omfang.

- Væksten i aktiviteten afspejles ikke fuldt ud i resultatudviklingen. Dels på grund af et presset marked, og dels på grund af, at der er disponeret ekstraordinære omkostninger for at kunne håndtere den store tilgang af kunder, skriver Expedit.

For 2011 som helhed kalkulerer Expedit med en omsætning i underkanten af 500 mio. kr. samt et mindre, positivt resultat, hvilket er en klar forbedring i forhold til de sidste års underskud.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093