23948sdkhjf

Byggebranchen skal vinde på samarbejde om renoveringer

Tirsdag den 25. oktober afholdes møde om mulighederne for samarbejde om at udbrede energirenoveringer og brugen af vedvarende energi i private boliger.
En arbejdsgruppe har udarbejdet et projekt, der skal danne grundlag for flere energirenoveringer og udbrede brugen af vedvarende energi på Skiveegnen.

Gruppens formål er blandt andet at udnytte den øgede opmærksomhed hos private borgere til at skabe mere forretning i og omkring byggebranchen.

For at finde ud af, om der kan skabes fælles fodslaw, afholdes et fælles møde om energirenovering tirsdag den 25. oktober. Alle relevante parter og interesserede er inviteret.

På mødet komme gruppen med forslag til et samarbejde i byggebranchen – med to klare formål: At øge omsætningen i branchen og at bakke op om Energibyen Skives mål om, at Skive skal være CO2 neutral i 2029.

Initiativtager til arbejdsgruppen bag projektet og arrangementer, Søren Yde, forklarer, at der med relevante parter menes alle, der har relation til de private boligejere, f.eks. håndværkere, energikonsulenter, rådgivere, trælaster, banker, ejendomsmæglere, forsyningsselskaber o.l..

Projekterne handler bl.a. om planlægning og udvikling af videre- og efteruddannelse af lokale håndværkere med henblik på at klæde dem bedst muligt på i forhold til energirenovering.

Læs mere om mødet og arbejdsgruppen på www.skive.dk .

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093