23948sdkhjf

Udviklingsfirma starter nyt projekt i Fredericia

Det næstvedbaserede ejendomsudviklingsfirma Maycon går om kort tid i gang med at bygge et nyt lægecenter i den nordlige del af Fredericia.

Lægecenteret, som henvender sig til blandt andre praktiserende læger, tandlæger, psykologer og kiropraktorer, får en størrelse på 2.200 kvm fordelt på to plan.

Bygningen er tegnet af arkitektfirmaet Luplau og Poulsen, mens Moe bliver ansvarlig for bygherres rådgivning. Hvem der får entreprisen på byggeriet, vil Maycon dog ikke ud med endnu.

- Vi har en ide om, hvem det bliver, men der er ikke skrevet under på nogen kontrakt endnu, så jeg kan ikke sige mere på nuværende tidspunkt, siger projektudvikler i Maycon Bjarne Mayland.

Fleksibel lokaleindretning

Den nærmere indretning er er ikke taget stilling til endnu, da det afhænger af de kommende lejeres behov.

- Mulighederne er mange, og vi er lydhøre over for potentielle lejeres ønsker til indretning. Jo hurtigere vi kommer i forbindelse med hinanden, jo større indflydelse kan lejerne få på indretningen, siger Bjarne Mayland.

Der er på plantegningen desuden gjort plads til et apotek med drive-in.

Corona kan komme i vejen

Det er sikkert at formode, at lokalerne kan blive fyldt ud. Der er ifølge Maycons projektudvikler allerede stor interesse for projektet, og Maycon er i forvejen i gang med at bygge 84 lejeboliger på den anden side af vejen. De forventes at stå klar i starten af 2021.

Endnu er det for tidligt at sætte en dato på, hvornår Fredericia Lægecenter står klar.

- Vi fik nedrivningstilladelsen for to uger siden, men det er for tidligt at sige, om corona kommer til at forskubbe planerne. Det kan være, det forsinker processen, men det kan også være, at dette projekt kan skydes frem, lyder det fra Bjarne Mayland.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141