23948sdkhjf

Midtjysk teknikentreprenør vokser med 40 mand efter opkøb

Silkeborgvirksomheden Henning Mortensen a/s har overtaget aktiemajoriteten i VVS Experten ApS, Brædstrup mellem Silkeborg og Horsens. Det oplyser køberen i en pressemeddelelse. 

– Det er ikke længere nok med et hold af dygtige håndværkere. I branchen oplever vi skærpede krav, når det kommer til blandt andet sikkerhed, arbejdsmiljø, licitationer og håndtering af persondata, forklarer Dan Leonhard Pedersen – nu tidligere – indehaver af VVS Experten ApS om, hvorfor han netop har overdraget aktiemajoriteten i sin virksomhed. 

– Mindre installatører skal leve op til samme krav som de store aktører. Derfor har jeg brugt uforholdsmæssigt mange kræfter på myndighedskrav og administration, uddyber Dan Leonhard Pedersen. 

Henning Mortensen er teknikentreprenør med vvs, el, sikring, ventilation, blik og sprinkler under samme tag med lokationer i Silkeborg og Aarhus. Virksomheden beskæftiger mere end 230. 

VVS Experten er vokset fra syv medarbejdere til knap 40, siden Dan Leonhard Pedersen købte virksomheden i 2000. Virksomheden har base i Brædstrup samt to underafdelinger: Thyregod VVS og Gas Experten. 

– Installationsbranchen har brug for at konsolidere sig. For mig er der ingen tvivl om, at vi ved at gå sammen skaber et endnu stærkere fundament for høj kundeservice, attraktive arbejdspladser, vækst og ikke mindst at matche de øgede krav i branchen til både metoder, kompetencer og økonomi, siger Hans Mortensen, adm. direktør hos Henning Mortensen a/s, om aftalen.

Efter opkøbet fortsætter VVS Experten og medarbejderne fortsætter i et selvstændigt selskab under samme navn og fra samme lokationer som hidtil. Den tidligere indehaver, Dan Leonhard Pedersen, fortsætter også som medejer og direktør, ligesom aftalen betyder, at han igen primært kan fokuseres mod konkrete opgaver, kunder og vækst.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094