23948sdkhjf

Signal Arkitekter udvider ledelsen

Per Feldthaus, tidligere adm. direktør i Arkitema, er tiltrådt som direktør hos Signal Arkitekter.
Per Feldthaus er tiltrådt den 17. oktober, og sammen med ejer og adm. direktør Gitte Andersen skal han i de kommende år videreudvikle Signals forretning, der omfatter bygherrerådgivning inden for strategi, rum, adfærd og økonomi.

Signal har siden 2000 rådgivet topledelser i hundredvis af private og offentlige virksomheder; herunder Danfoss, Shell, Dong, Pensionsstyrelsen og en lang række kommuner. De senere år er det gået stærkt for virksomheden, som derfor har behov for en udvidet ledelse:

- Vi har længe arbejdet bredt i hele Danmark og i det seneste år også udvidet vores marked til Norge, Sverige og Tyskland. Vi oplever, at vores position i dag er så stærk, at jeg er blevet flaskehals for virksomhedens fortsatte vækst. Her skal Per Feldthaus med sine faglige kompetencer, erfaringer og netværk være med til styrke ledelsen og skabe nye muligheder for Signal, forklarer Gitte Andersen.

Senest har Signal Arkitekter vundet en konkurrence i Tyskland, hvor virksomheden har fået til opgave at rådgive et stort internationalt revisionshus om fremtidens arbejdsplads for flere end 4.000 ansatte på 19 kontorer i hele landet.

Vil skabe en ny type rådgivningsvirksomhed
Per Feldthaus var i en årrække en drivende kraft i Arkitema. I denne periode voksede firmaet fra at være en mellemstor tegnestue med speciale i boligbyggeri til en position som en af landets største tegnestuer.

Han arbejdede samtidig ihærdigt for en bredere professionalisering af arkitektbranchen og er kendt som en markant og visionær skikkelse i den danske arkitekturdebat.

- Per og jeg har kendt hinanden længe. Vi har altid delt en vision om at skabe en ny type rådgivningsvirksomhed i byggebranchen, hvor bygherrer indenfor erhvervs-, administrations-, lærings- og sundhedsbyggeri kan få en unik tværfaglig rådgivning, der kobler strategi, mennesker og adfærd med rum og bundlinje og hvor vi arbejder med rum som strategisk redskab i forandringsprocesser. Vi kan dokumentere overfor topledelser, at rum skaber resultater, siger Gitte Andersen.

Per Feldthaus supplerer:

- Signal Arkitekter har et enormt potentiale til også at blive førende på dette område internationalt, og det finder jeg utroligt spændende.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079