23948sdkhjf

Elcon sætter turbo på nyansættelserne

Tilgang af flere større ordrer betyder markant stigning i antallet af ansatte hos Elcons 16 afdelinger.
Den landsdækkende elinstallatør, Elcon, har på det seneste vundet flere større ordrer ved landsdækkende kunder.

Derfor er virksomheden for øjeblikket i færd med at ansætte flere end 50 montører til opgaver over hele Danmark.

- Vinden blæser den rigtige vej i øjeblikket. Forstået sådan, at vi får ordrer ind i et tempo og i et omfang, som er bedre end det budgetterede. Ordretilgangen ser jeg som et udtryk for, at vi har attraktive produkter og den tilgang til opgaverne, som kunderne efterspørger, siger adm. direktør Claus Søgaard Poulsen.

Når de nye ansættelser er på plads, vil Elcon beskæftige over 600 medarbejdere, heraf omkring 70 lærlinge. Dermed nærmer niveauet sig igen det antal medarbejdere, som virksomheden havde, før krisen satte ind i begyndelsen af 2009.

Inden udgangen af 2011 forventer Claus Søgaard Poulsen at ansætte yderligere et større antal montører.

- Ordretilgangen hos Elcon står i kontrast til markedsstatistikker, som forudsiger, at branchen vil opleve nulvækst for 2011 og 2012. Vi oplever fremgang, men der fortsat markante lokale forskelle. Blandt andet oplever vi stor aktivitet i Østjylland og i hovedstaden samt inden for energirenovering, solceller og varmepumper, udtaler Claus Søgaard Poulsen.

Elcon er en landsdækkende elinstallationsvirksomhed, grundlagt af Claus Søgaard Poulsen i 1979 og ejet af forsyningsselskabet NRGi siden 2005.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095