23948sdkhjf

Unikt vandtrænings- og rehabiliteringscenter rejser sig

Byggeriet er i fuld gang på Egmont Højskolens 110 millioner dyre vandtrænings- og rehabiliteringscenter. Første etape fejrer nu rejsegilde.
Det nye center tilfører Egmont Højskolen en karakterfuld udvidelse, som kommer til at binde skolens varierede bygninger sammen.

Det nye rehabiliteringscenter omfatter rehabiliteringsrum, en multifunktionel hal med stor hæve-sænkescene og en foyer til audiovisuel undervisning.

Realdania støtter det 110 mio. kr. dyre byggeprojekt med godt 56 mio.

Unik vandrutsjebane til kørestolsbrugere
Betonstøbningen til vandtræningstræningscentrets nye svømmehal er også i fuld gang. Her bliver et af de nyskabende elementer en rutsjebane tilgængelig for kørestolsbrugere. Den indebærer nogle tilgængelighedsmæssige udfordringer, bl.a. hvordan kørestolsbrugere kommer over på rutsjebanen og tilbage igen fra landingspladsen uden at skabe kø.

Med en ekstra bevilling på 1 mio. kr. fra Aage og Johanne Louis-Hansens Fond er finansieringen af den unikke rutsjebane næsten på plads.

Svømmebadsteknik etableres af Scandinavian Water Treatment - Scan Water.

Projektets bygherrerådgiver er Rambøll Danmarks A/S og Søren Jensen A/S. Totalrådgiver og arkitekt er Cubo Arkitekter A/S. Endeligt er står Force 4 Architects, Gruppen for By- og Landskabsplanlægning samt Hundbæk & Henriksen for teknikerhold.

Byggeriet forventes at stå færdigt i efteråret 2012.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094