23948sdkhjf

BYGGEGRUND med attraktiv beliggenhed i Lyngby sælges

Lyngby-Taarbæk Kommune udbyder et areal på ca. 5.560 m² i en del af Tracéet Syd langs Helsingørmotorvejen og den remtidige letbane til salg.

Arealet er beliggende i den nordlige del af ramme ”1.7.92 Langs Helsingørmotorvejen Syd” i Kommuneplan 2017. Der skal afgives tilbud på køb af hele arealet.

Området vil kunne bebygges med maksimalt 2.000 kvadratmeter etageareal. Der gives mulighed for en varieret anvendelse af ejendommen til videnserhverv (herunder kontor), offentlige formål (offentlig service og offentlig administration), konference- og hoteldrift, P-hus og tekniske anlæg.

Arealet er ikke særskilt vurderet og vil blive endeligt opmålt og udstykket i forbindelse med udbuddet. Købesummen skal betales kontant. Udbudsvilkårene kan læses og hentes via kommunens hjemmeside www.ltk.dk/erhverv/byggeri-og-ejendomme/ejendomme-til-salg
Henvendelser vedrørende udbuddet kan rettes til ejendomssalg@ltk.dk.

Tilbud på køb af ejendommen forudsættes afgivet på særlig tilbudsblanket, der sendes til Lyngby-Taarbæk Kommune på nedenstående adresse. Sammen med tilbuddet skal tilbudsgivere afevere et skitseprojekt på dispositionsforslagsniveau.

De indkomne tilbud forventes forelagt økonomiudvalget den ultimo juni 2020. Tilbud skal derfor være kommunen i hænde senest fredag den 15. maj 2020 kl. 10.00. Lyngby-Taarbæk Kommune er ikke forpligtet til at sælge ejendommen og forbeholder sig ret til at forkaste samtlige indkomne købstilbud på ejendomme.

JURIDISK KONTOR
Lyngby-Taarbæk Rådhus
Lyngby Torv 17
2800 Kgs. Lyngby

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079