23948sdkhjf

Betonsamarbejde skal løfte fremtidens byggearbejdspladser

Via samarbejde styrkes studerende ved forskellige byggefags indbyrdes forståelse. Den gensides forståelse skaber et bedre fundament for fremtidige byggepladser.
Årets betonworkshop giver mere end 300 studerende gode muligheder for at lære mere om hinandens fag. Samtidig laver de studerende betonemner, som skal give parken i området omkring Dronninglund Slot et løft.

Ud over at frembringe betonskulpturer er lektor Eigil V. Sørensen fra Aalborg Universitets Institut for Byggeri og Anlæg også overbevist om, at beton-workshoppen også er en god måde at bringe folk sammen på.

- Vi kan se, at de studerende, udover at få nogle lærerige dage, også får en vigtig indsigt i og forståelse for, hvordan andre faggrupper inden for byggeri tænker og arbejder. Det giver en forståelse for andre faggruppers kompetencer, og den forståelse kan hjælpe med til at skabe et bedre fundament for fremtidens byggearbejdspladser og inspirere til, hvad beton også kan bruges til, siger Eigil V. Sørensen.

De 300 studerende kommer fra bygningskonstruktøruddannelsen på UCN, struktør- og betonmageruddannelserne på AMU Nordjylland samt ingeniørstuderende fra Byggeri & Anlæg og Arkitektur & Medieteknologi på AAU.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093